dave@topexplainer.nl

Overige video’s

Laat een animatie video maken

Overige video’s

Ik maak nog meer soorten ‘greeting’ video’s. Dit zijn allemaal whiteboard animatie video’s. Hieronder een overzichtje.

Merry christmas video

Een merry christmas video is een leuke en unieke manier om klanten, familie en vrienden een fijne kerst te wensen. En het is niet zo ouderwets als een kerstkaart! In deze video wordt uw logo of persoonlijk bericht toegevoegd. En deze video kunt u bijvoorbeeld versturen per mail, maar ook op sociale media plaatsen of op uw eigen website. Interesse in een merry christmas video? Meer informatie kunt u hier vinden.

Happy new year video

Een happy new year video is eigenlijk bijna hetzelfde als een kerst video. Alleen wenst u hier uw klanten, familie of vrienden een gelukkig nieuwjaar. Deze video wordt voorzien van uw logo of persoonlijk bericht en wordt ook volledig getekend. Interesse in een happy new year video? Meer informatie kunt u hier vinden.

Wedding invitation video

Een wedding invitation video is geen bruiloft uitnodiging op een kaart maar in een video! Deze video wordt volledig getekend. En bestaat uit alle informatie die van belang is voor uw bruiloft. Ook een of meerdere foto’s worden toegevoegd aan de video. U creert hiermee een geheel unieke en mooie manier of familie en vrienden uit te nodigen voor uw bruiloft. Interesse in een wedding invitation video? Meer informatie kunt u hier vinden.

Valentijnsdag video

Ook dit is een hele leuke getekende video! Die helemaal in het teken staat van valentijnsdag. Heeft u een valentijn en wilt u deze op een mooie en unieke manier verrassen? Dan is een valentijnsdag video de ideale keuze. Deze video straalt liefde uit, en wordt voorzien van uw eigen persoonlijke bericht of logo. Interesse in een valentijnsdag video? Meer informatie kunt u hier vinden.

Nog meer video’s

Uiteraard ik maak nog meer thema gerelateerde video’s die seizoen gebonden zijn. En soms maar tijdelijk te verkrijgen zijn. Voor een compleet en actueel aanbod kunt u hier kijken. Staat mogelijk uw soort video waarna u opzoek bent er niet tussen? Dan mag u altijd contact met mij opnemen om het bespreekbaar te maken.