dave@topexplainer.nl

Werkwijze

Laat een animatie video maken

Werkwijze

Mijn werkwijze is makkelijk en simpel. Deze wordt hieronder verder toegelicht in heldere stappen.

Stap 1 > Eerste contact

Als u interesse heeft in 1 van mijn aangeboden diensten, dan neemt u contact met mij op. Het eerste contact is enorm belangrijk! Omdat u hierin uw wensen kenbaar maakt. Hierin bespreken we samen wat uw wensen en ideeën zijn. Zodat ik voorzien ben van alle informatie die nodig is om uw nieuwe video te creëren.

Stap 2 > Het script

De volgende stap is het script voor uw nieuwe video. Als u zelf al een script heeft, zal ik deze bekijken en met u bespreken, eventuele onduidelijkheden zullen hier helder worden. En eventuele wijzigingen aan het script kunnen hier nog gemaakt worden. Heeft u zelf nog helemaal geen script? Dan is dit de stap waarin ik met uw informatie een script zal gaan ontwikkelen. Als deze klaar is zal u deze ontvangen om hem te bekijken / beoordelen. Bij akkoord is het script klaar.

Stap 3 > De voice-over

Als uw nieuwe video voorzien moet worden van een voice-over, zal dit het moment zijn waarom ik de voice-over voor u ga opnemen. Op moment dat de voice-over is afgerond, ontvangt u deze voor beoordeling. Als u akkoord bent, kunnen we verder in het creëren van uw nieuwe video. Heeft u zelf al een voice-over? Dan ontvang ik deze graag van u.

Stap 4 > Het creëren van uw video

Nu ik alle informatie heb, en het script en de voice-over gereed is, zal ik starten met het creëren van uw nieuwe video. Met behulp van uw script ga ik aan de slag met mijn creativiteit om uw script te vertalen naar animatie (2D animatie explainer) en of afbeeldingen (whiteboard). Wanneer de eerste versie van uw video af is, ontvangt u uw nieuwe video. Hier kunt u zelf beoordelen of deze naar wens is.

Stap 5 > Mogelijke wijzigingen maken

Nu u uw nieuwe video zelf heeft kunnen beoordelen, kunt u hier aangeven of u graag nog iets gewijzigd wilt hebben. Hierin is het niet mogelijk om het script of de voice-over te wijzigingen, maar gaat het meer om de animaties in de video (2d animatie explainer) of de afbeeldingen (whiteboard) in de video.

Stap 6 > Uw nieuwe video

Uw nieuwe video is helemaal klaar! Nu ontvangt u uw nieuwe video in MP4 format in FULL HD 1080p. De video is nu geschikt om direct te gaan gebruiken.