dave@topexplainer.nl

Wie ben ik

Laat een animatie video maken

Wie ben ik?

Welkom op TOPexplainer.nl Ik ben Dave. Vader van een zorg intensief kindje (24×7 zorg). Daar buiten om ben ik graag bezig met het creëren van video’s. Hier kan ik mijn creativiteit in loslaten. Aangezien dit 1 van mijn sterkste eigenschappen is. Op deze pagina leg ik u graag uit, welke soort video’s ik allemaal creëer. Ik heb inmiddels enkele jaren ervaring in het maken van video’s.

Greeting video’s

In het begin (2016) ben ik begonnen met de zogeheten ‘greeting video’s’. Dit zijn whiteboard video’s die gemiddeld tussen de 20 en 50 seconde duren. Denk hierbij aan feestdagen video’s zoals een merry christmas video, happy new year video, verjaardagsvideo en ga zo maar door. Deze video’s worden gepersonaliseerd door het logo van u bedrijf toe te voegen. Bij de verjaardag video wordt er een foto en eigen tekst toegevoegd, om zo een unieke en leuke video voor de jarige te creëren!

Whiteboard animatie video’s

Op een gegeven moment ben ik ook custom whiteboard animatie video’s gaan maken (sinds 2017). Dit is een video die bijvoorbeeld een bedrijf, dienst of product verder uitlegt / toelicht. Zo’n video wordt gemaakt door middel van een script. De tekst wordt vertaald naar tekeningen (afbeeldingen). Hier kan ik gebruik maken van mijn sterkte eigenschap! De creativiteit. Om dan een script te vertalen naar afbeeldingen. Ik maak niet alleen de video, maar neem ook de voiceover op. Als er nog helemaal geen script is, kan ik mijn creativiteit ook nog inzetten om een script te ontwikkelen, wat uiteindelijk vertaald wordt naar een whiteboard animatie video.

2D animatie explainer

Deze kleurrijke en interessante video’s maak ik sinds 2019. Een 2D animatie explainer is een hele interessante video die de kijker absoluut weet te boeien. Ook in dit soort video’s wordt iets uitgelegd of toegelicht, alleen op een hele interessante manier. Een 2D animatie explainer is eigenlijk gewoon een cartoon. Dit is een hele leuke en interessante manier om uw bedrijf te explainen (uit te leggen) aan het publiek.

Deze video’s worden ook weer ontwikkeld met een script. Ook hier kan ik mijn creativiteit weer inzetten om een script te ontwikkelen als deze er nog niet is.

Als u vragen heeft, wil ik u van harte uitnodigen om contact met mij op te nemen.